Grejne folije

Udobnost i ekonomičnost
Toplota stalno raste
Minimalna potrošnja energije

ECOFILM električne grejne folije su jedinstven proizvod namenjen za korišćenje za električno plafonsko ili podno grejanje velikih površina unutrašnjih prostora. Glavna prednost je debljina grejne folije – samo 0,4mm i mogućnost da se toplota obezbedi po celoj površini – čime se postiže zahtevani učinak na nižim temperaturama. Na ovaj način građevinske konstrukcije su izložene manjem termičkom naprezanju, a površinska temperatura se ravnomerno raspoređuje.

ECOFILM F – folije za podno grejanje
ECOFILM grejne folije namenjene su za podno grejanje za suve konstrukcije – ispod laminata i plutajućih podova.
Kako temperatura poda sa podnim grejanjem ne bi trebalo da pređe 27°C, podne folije se proizvode samo sa snagom koja ne može prouzrokovati da folija prekorači ovu temperaturu kada se ispoštuju svi uslovi ugradnje, odnosno 80 W/m².

ECOFILM C – folije za plafonsko grejanje
ECOFILM C plafonske folije su namenjene za upotrebu u konstrukcijama od gipsanih ploča kao plafonsko grejanje.
Folije zagrevaju plafonske ploče od gipsanih ploča, koje se tada ponašaju kao toplotne ploče. To je isti princip kao onaj koji koriste ECOSUN paneli. Međutim, ovaj sistem radi na manje od polovine temperature, sa grejanjem raspoređenim na širem području.
Zračenje je manje intenzivno, prostorija je bolje pokrivena i samim tim je ovaj sistem udobniji.

Polaganje ECOFILM folija može se izvesti i kao uradi sam, odnosno uz upotrebu ECOFILM setova. Set se sastoji od trake grejne folije (različite dužine), opremljene 5m dugim priključnim provodnicima.

Posetite našu prodavnicu

Pronađite proizvode za grejni sistem koji su odmah dostupni po jedinstvenim cenama, uz brzu i sigurnu uslugu.