FENIX ADSV 15

Najčešći način primene koji se koristi za glavne sisteme grejanja, kao i za sisteme koji pružaju dodatnu udobnost podnim grejanjem.

ADSV – 5/7/10/15/18 W/m

Najčešći način primene koji se koristi za glavne sisteme grejanja, kao i za sisteme koji pružaju dodatnu udobnost podnim grejanjem.
Grejni kabl se postavlja direktno ispod habajućeg sloja, obično u fleksibilni šljunak ili samorazlivajuću košuljicu. Koriste se kablovi sa najmanjim mogućim prečnicima i nižom linearnom snagom, tako da je razmak petlji mali, a pod ravnomerno zagrejan. Jedna od prednosti ovog sistema je jednostavna instalacija i veća fleksibilnost rada. Takođe je pogodan za niskoenergetske i pasivne kuće.

Za unutrašnju primenu
Grejni kablovi se postavljaju direktno ispod podne obloge u tankom sloju fleksibilnog zaptivača. Lako se postavljaju čak i na površine složenog oblika. Izuzetno su ekonomični u radu sa odgovarajućom regulacijom grejanja. Grejni kablovi su pogodni za upotrebu kao glavni sistemi grejanja, kao i sistemi koji pružaju podno grejanje za dodatnu udobnost.

Za direktne primene grejanja nudimo kablovske krugove sa zaštitnom oplatom, jednožilni ASL1P i dvožilni ADSV, različitih snaga u rasponu od 5V / m do 18V / m (za kupatila).

Pusti video zapis

Posetite našu prodavnicu

Pronađite proizvode za grejni sistem koji su odmah dostupni po jedinstvenim cenama, uz brzu i sigurnu uslugu.