Brzi linkovi
Društvene mreže
Veleprodaja i inženjering

Milana Rakića 6, Beograd

+381 11 369 11 87
+381 11 2650 520

Veleprodaja email

Maloprodaja i izložbeni salon

Bulevar kralja Aleksandra 183, Beograd

+381 11 308 51 27
+381 11 240 10 92

Maloprodaja email

ULTRATHERM ® FENIX

ECOFILM MHF

ULTRATHERM

2008. godine Aztec Europe Ltd. se priključio FENIX Holding-u. Aztec Europe Ltd. je osnovan u Velikoj Britaniji i fokusiran je na proizvodnju grejnih elemenata sa specijalnom namenom korišćenjem ECOFILM folije. Ovi proizvodi uključuju grejne sisteme za vivarijume i terarijume.

Viv Strip - grejne trake
ULTRATHERM Viv Strip

Zbog svojih dimenzija, Viv Strip grejne trake su pogodne za grejanje određenih površina u vivarijumu ili terarijumu u kom se nalazi posebna vrsta reptila. Hladni kraj 2m, IPX4, klasa II.

Viv Mat - grejne folije
ULTRATHERM Viv Mat

Viv Mat grejne folije su veće od Viv Strip traka pa se koriste tamo gde je potrebno zagrejati veće površine u vivarijumu ili terarijumu. Hladni kraj 2m. IPX4, klasa II.

Happy Hamster - grejne folije
ULTRATHERM Happy Hamster

Zbog svojih dimenzija ova grejna folija je pogodna za odgajivače raznih vrsta glodara. Iako glodari nisu prvenstveno ljubitelji toplote, u zimskoj sezoni ulaze u određeni oblik hibenacije pa je Нарру Hamster grejna folija idealna da im u tom periodu održava komfor. Hladni kraj 2m. IPX4, klasa II.

Zračeći grejni paneli
ULTRATHERM Zračeći grejni paneli

Ovi paneli koriste princip infracrvenog zračenja i prvenstveno su namenjeni grejanju i zagrevanju odgajivačnica, velikih terarijuma ili štenara. Opremljeni su toplotnim prekidačem koji štiti panel od pregrevanja. Moguće ih je instalirati i u vertikalnom položaju; za horizontalnu instalaciju je neophodno naručiti ramove za montažu. Standardna boja je smeđa; bela verzija se može naručiti a dostupne su i ostale boje uz doplatu.

Keramičke grejne sijalice
ULTRATHERM Keramičke grejne sijalice

Grejne sijalice (lampe) funkcionišu na principu infracrvenog zračenja - one imitiraju zračenje sunca i tako stvaraju uslove bliske onima koji vladaju u prirodnom okruženju. Grejne lampe imaju standardni navoj koji odgovara standardnim plastičnim sijaličnim grlima; ipak zbog više radne temperature preporučujemo keramička grla. Opseg, jačina i smer toplote se mogu pojačati korišćenjem aluminijumskog reflektora. Grejne sijalice se mogu koristiti za stvaranje različitih temperaturnih zona u okviru terarijuma.

Terra Heat - regulacija
ULTRATHERM Terra Heat

Ovaj termostat je napravljen za proveru temperature vazduha ili poda u terarijumima ili vivarijumima. Veoma se jednostavno koristi i može se povezati sa bilo kojom Ultratherm grejnom folijom ili trakom, grejnim kablom ili mrežicom, kao i na druge grejače dostupne na tržištu sa maksimalnom snagom do 3600 W.