O nama

Kompanija Elmark d.o.o osnovana je 1993. godine, a od 2021. godine postala je članica Fenix grupacije, vodećeg evropskog proizvođača opreme za električno grejanje.
Elmark d.o.o. bavi se inženjeringom za električno grejanje u građevinarstvu i industriji, kao i prometom elektroopreme i elektromaterijala.

Nudi program električnih grejnih sistema renomiranih svetskih proizvođača: FENIX, ATLANTIC, THERMON, kao i elektromaterijal ALING CONEL, SCHNEIDER ELECTRIC, ETI i LED rasvetu LUMAX.

Grejni sistemi kompanije Elmark d.o.o namenjeni su za industrijsku primenu, primenu u građevinarstvu, kao i za primenu u stambeno-poslovnim objektima.
Uz savremena tehnička rešenja kompanije Elmark, korisnici dobijaju i sledeće usluge:

Stručni tim kompanije Elmark u mogućnosti je da odgovori na sve vaše specifične zahteve i potrebe pri projektovanju, nabavci ili izvođenju radova. Zahvaljujući znanju, iskustvu, stručnosti i odgovornosti dobićete optimalno tehničko rešenje.

Primena u građevinarstvu

Za građevinsku primenu, Elmark je uvoznik i ovlašćeni distributer proizvoda proizvođača FENIX iz Češke, koji predstavlja jednu od vodećih kompanija u proizvodnji opreme za električne grejne sisteme.

Primena u industriji

Za industrijsku primenu, Elmark d.o.o. je licencirani zastupnik američke kompanije Thermon, svetskog lidera u oblasti Industrijskih grejnih sistema.

Komforno zagrevanje

Za komforno zagrevanje stambeno-poslovnih objekata, Elmark d.o.o. je ovlašćeni distributer francuske kompanije Atlantic, koja nudi električne konvektore, radijatore i zračeče panele.

Opremite svoj dom grejanjem koje će vas oduševiti!